LO UNG

Såhär funkar det

Skapa presentation

På den här sidan kan du skapa du din egen presentation. Det finns bilder att välja mellan. Vissa av dem är obligatoriska att ha med andra kan du själv välja om du vill använda dig av eller inte. Det är helt upp till dig och hur du tänker dig upplägget av din presentation.

Såhär gör du:
1. Välj de bilder du vill ha genom att klicka på Välj sida
2. Klicka på bilden och dra den till den positionen du vill att den ska komma in i din presentation.
3. Du kan nu välja att köra presentationen direkt, skriva ut den eller ladda hem den som en pdf och kanske ladda över den på en sticka.

Checklista

Läs gärna igenom checklistan. Där finns det beskrivet vad eleverna ska få med sig efter att du har besökt dem. Det är också bra om du kollar den en extra gång när du känner dig färdig med din presentation för att säkerställa att allt finns med.
Det viktiga är att du känner att du kan genomföra en presentation som ger eleverna det de behöver utifrån checklistan.

Talarmanus

Dina verktyg för din presentation är de bilder du väljer och ditt eget talarmanus. Under talarmanus finns det några färdiga talarmanus. De kan du använda så som de ligger eller om du vill få inspiration från dem till att skapa ditt eget.